Szenvedélyünk a kísérletezés
Ahogyan az embert a múltja építi, úgy a pincében is a hagyományokban, a régi borvidéki fajtákban látjuk a jövőt. Az első borunk egy kadarka volt, emellett a legnagyobb hangsúlyt az olaszrizlingre, a kövidinkára és a kékfrankosra fektetjük. Keressük a régiben az újdonságot, ezért mindegyikből igyekszünk eltérő feldolgozásmódokkal másféle, izgalmas karakterű bort készíteni. Ez egy kreatív, alkotó folyamat, így lehetséges, hogy sosem készül nálunk két évjáratban ugyanolyan bor.
Szenvedélyünk a kísérletezés, ezért ha a helyzet lehetővé teszi, tanulmányborok is készülnek a pincében. Minden évben személyesen válogatjuk le a fürtöket: a terméskorlátozás miatt a fennmaradó koncentrált, szép fürtök adják a tartalmas borok alapját. A fő fajták mellett a hárslevelű, a tramini és a rajnai rizling is megtalálható a szortimentben. Minden borunkból limitált mennyiség készül, különlegességként pedig egyesével megszámozzuk a palackokat.