Szenvedélyünk a kísérletezés
Ahogyan az embert is a múltja építi, úgy a pincében is a hagyományokban, a régi borvidéki fajtákban látjuk a jövőt. Az első borunk egy kadarka volt, emellett a legnagyobb hangsúlyt a kövidinkára, és az olaszrizlingre, kékfrankosra fektetjük. Kadarkából rengeteg változattal dolgozunk, amikből jó évjáratokban különböző dűlőszelekciók készülnek. Keressük a fajták határait, igazi karakterét, ezért mindegyikből igyekszünk eltérő feldolgozásmódokkal izgalmas karakterű bort készíteni. Ez egy kreatív, alkotó folyamat, így lehetséges, hogy sosem készül nálunk két évjáratban ugyanolyan bor.
Szenvedélyünk a kísérletezés, ezért ha a helyzet lehetővé teszi, tanulmányborok is készülnek a pincében. Minden évben személyesen válogatjuk le a fürtöket: a terméskorlátozás miatt a fennmaradó koncentrált, szép fürtök adják a tartalmas borok alapját. A fő fajták mellett a hárslevelű és a rajnai rizling is megtalálható a szortimentben. Minden borunkból limitált mennyiség készül, különlegességként pedig egyesével megszámozzuk a palackokat.